סדנאות בצפון

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

10/07/2005 | 11:39 | מאת: עדי

אני מתגוררת באיזור טבעון, נצרת. יש לי תינוק בן חצי שנה. האם אתם מגיעים לאיזור הצפון/ קריות/ חיפה? תודה, עדי

10/07/2005 | 11:45 | מאת:

עדי שלום ותודה על פנייתך. לשאלתך, יש לנו נוכחות יפה בצפון. מתארגנת קבוצה בטבעון כמו גם במצפה עדי ולדעתי בעוד כשבוע נוכל לקיים סדנא ואחר כך להמשיך לקורס. אם תוכלי להשאיר פרטים נוספים ליצירת קשר בכתובת הדואר הבאה: [email protected] טלפון ושעות חזרה נוחות לך, נשמח ליידע אותך בפרטים.

10/07/2005 | 11:53 | מאת:

עדי, הרשי לי להפנות אותך לתשובה למידד בתחתית העמוד שכותרתה: ספר בנושא. יש שם הדרכה קצרה לתחילת עבודה. *** בדקתי כעת והשרשור אינו מופיע במלואו. יש כנראה בעייה במערכת, אנא הסתכלי מאוחר יותר במהלך היום ואם הבעייה לא תפתר אעלה את תוכן ההודעה כמענה נוסף אלייך. בנוסף הנהלת הפורומים תעלה בימים הקרובים הדגמה של מספר סימנים ראשונים. ובכל מקרה, שיהיה רק טוב.

12/07/2005 | 14:01 | מאת:

עדי, אני מציינת כאן לגבי תחילת עבודה עם שתי המילים: "עוד" וגם "חלב": לגבי "עוד" יש המון סיטואציות שמאפשרות שימוש בשילוב בין הסימן למילה. לגבי "חלב" הנה שיר שיעזור להתחיל בעשייה: אם יהונתן צמא הוא מבקש "חלב" אם יהונתן צמא הוא מבקש "חלב" אם יהונתן צמא, אם יהונתן צמא, אם יהונתן צמא, הוא מקבל "חלב" (וגם הרבה נשיקות) (שרים לפי המנגינה של If you are happy AND you know it... ) בהצלחה ושיהיה רק טוב.