תודה רבה מכל הלב לך ליבי

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

18/10/2006 | 12:10 | מאת: איריס

ברצוני להקדים ולהגיד שהעבודה שאת עושה רואים שאת עובדת ועושה משהו שאת מאמינה בו ועושה אותו מכל הלב והרצון הטוב לעזור לילדים ולתינוקות שעדין לא יכולים לבטא את עצמם בדרכים הכי קלות שהם מכירים (בעזרת הידים) וכך הם לא מתוסכלים כמו בתי הקטנה שבמשך כמעט חצי שנה היתה מאוד מתוסכלת מכך שלא בעלי ולא אני מבינים מה היא רוצה עד שהמליצו לי לפנות אליכם כאשר בוקר אחד פשוט בכיתי מרוב תסכול וישר נקבעה לנו פגישה איתך שאפילו טרחת ובאת עד אלינו והיית קשובה לתסכול של הילדה ושלנו ובשתי פגישות כאלו פתרת לנו את רוב הבעיות שהיו. היום היא משתמשת בשפת הסימנים ואנחנו מגיבים לבקשות שלה לפי הסימנים שהיא מסמנת וזה עוזר לנו ולה מאוד מאוד והבית כולו רגוע ושלו יותר מאז. אז תודה רבה ותמשיכי כך כי את עושה עבודת קודש ושוב תודה טופז ואיריס

18/10/2006 | 22:01 | מאת:

איריס היקרה דרישת שלום גם לש. הגדולה ותודה מקרב לב על ההודעה מחממת הלב. אשמח לשמוע עוד על טופז. רק טוב