מה זאת אומרת...

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

10/07/2005 | 09:08 | מאת: בובולינה

שפת הטף היא לא שפת סימנים אמיתית? נראה לי שזה בדיוק היתרון שלה - היא לא שפת סימנים לחירשים, אלא מתבססת עליה אבל מותאמת לתינוקות, בניגוד לשיטה שלך שהיא פשוט שפת הסימנים לחירשים. גם הם לא המציאו משהו חדש, אבל התאימו את הסימנים לתינוקות, לצרכיהם וליכולת המוטורית של תינוקות קטנים. גם מבחינת וותק, הם לא כל כך חדשים בשוק כמו שאת טוענת - baby signs נמצאת בארה"ב כבר כ20 שנה, ושפת הטף נמצאת בארץ כ5 שנים, והיו כבר הרבה יותר מקורס אחד להורים. רק עכשיו הסתיים קורס מדריכות ראשון, עקב ביקוש גובר לקורסים בכל הארץ. כנראה שיש מקום לכולם אבל כדאי גם לדייק. תני למשתתפי הפורום לשפוט...

10/07/2005 | 09:15 | מאת: הדס

בובולינה שלום, מה זה השיטה שאת כותבת עליה? ואיפה יש קורס למדריכות? אלה דברים שדי מענינים אותי. תודה הדס