שפת אם

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

04/10/2006 | 15:27 | מאת: מיכל

ליבי שלום רב האם נפתח בזמן הקרוב קורס באיזור הרצליה. במידה ולא, האם ניתן ללמוד את שפת הסימנים מהספר אותו ניתן לרכוש בשילב בצורה מספקת?

04/10/2006 | 23:38 | מאת:

שלום למיכל ותודה על הפנייה, יש לנו כל יום שני בבוקר מפגשים במחשבות קטנות שהיא חנות ספרים מקסימה על גבול רמת השרון והרצליה. בחנות יש מעין עליית גג שבה אנחנו עורכים את המפגשים שלנו. את מוזמנת להגיע ולהתרשם. יש לנו גרעין קשה של אמהות ומצטרפים - אנא פני לחנות לחגית או לאילנית בכדי לאשר את הגעתך. תוכלי להתרשם מהספרים גם בחנות זו, יחד עם מפגש חד פעמי הם מהווים "עוקף קורס" ליישום השיטה בבית. את תמיד מוזמנת להרים טלפון ולשאול שאלות נוספות כמו גם כאן כמובן, ויש גם את האתר שלנו - הקישור אליו מצד ימין למעלה. רק טוב