מתי יש בבית אלון? זאת שעונה לא יודעת

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

06/09/2006 | 20:52 | מאת: הלית

היינו לפני שבועיים והיה מקסים במיוחד זה שהבטחת שלא יהיו יותר מדי ילדים אני הבנתי שיש גם בשבוע שעבר והגענו ולא היה ולא כל כך הבנתי מה קורה פה מתי נוכל להגיע שוב?

07/09/2006 | 19:52 | מאת:

שלום להלית ותודה על הפנייה, בפעם שעברה פשוט היו יותר מדי תינוקות ואנחנו מאוד מאוד מאוד מקפידים שלא נעבור את סף האינטימיות. נורא חשוב בעיניי. היום הלכתי בעצמי לחוג עם הילדונת שלי והבטיחו בטלפון 6 ובפועל היו 8 והרגיז אותי משום שזה באמת פגם בשעור ואיכותו לדעתי. בכדי שנוכל לשחזר ובצורה מיטבית את החוג בבית אלון יש עכשיו שתי קבוצות שונות. ההמלצה היא להתקשר שוב לחווה ולהרשם לאחת הקבוצות: ימי שני וימי רביעי. בהצלחה בכל מקרה, אגב, הרשי לי להפנות אותך לקטעי הוידאו שלנו שניתן להגיע אליהם דרך האתר בלשונית "דוגמאות" לדעתי זה התחלה טובה ליישום השיטה בבית. רק טוב.