סימנייה מורחבת

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

16/08/2006 | 11:24 | מאת: עדי

רציתי לשאול האם יש אפשרות לרכוש את הסימנייה המורחבת, מבלי להשתתף בקורס. רכשנו את שני הספרים, ובהחלט היינו שמחים, אך בשל אילוצי מרחק ותזמון זה פשוט אינו מתאפשר.

16/08/2006 | 15:05 | מאת:

שלום לעדי ותודה על הפנייה, בהחלט אפשר לרכוש את הסימנייה, אם ברצונך לשאול על סימנים מסוימים את יותר ממוזמנת - זו בהחלט אפשרות בכדי לקצר את התהליכים. אם תוכלי לפרט היכן את גרה ואולי אפשר לקשר אותך לאחת המדריכות שלנו או אם תרצי לגשת אל אחת מהן? אגב, חני השותפה שלי הציעה להמליץ לך על הקטע מתפוז - תוכלי למצוא את הקישור כאן בהודעות או באתר שלנו המכיל הרבה מאוד סימנים וגם זה אולי יעזור. רק טוב

20/08/2006 | 08:14 | מאת: עדי

ליבי תודה על התשובה המהירה, אנחנו מתגוררים בעמק האלה, בין בית שמש לקרית גת, אז אם יש משהו בקרבת מקום נשמח. אל החומרים באתר נחשפתי, אך אני חושבת שעדיין יש ערך מוסף ל"כתוב", במיוחד אם זה לצורך רתימת בן הזוג לתהליך. תודה מראש והמשך יום טוב

20/08/2006 | 11:23 | מאת:

עדי שוב שלום ותודה על הפנייה, אם אינני טועה ובאופן יחסי כמובן, יש לנו קורס בגדרה שנראה לי שאינו רחוק כל כך מאזור מגורייך. לגבי הסימנייה, אנימעדיפה שתגיעו למפגש חד פעמי בכדי לראות אותה משום שהיא לא תספק את ה"כתוב" אותו מחפש בעלך כמדומני וחבל שתקני משהו שאינך זקוקה לו. אשמח אם תצרי איתנו קשר ישירות למשרד: 036130077 רק טוב לכולנו