מה ההבדל בין שעת סיפור לסדנה?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

31/07/2006 | 12:31 | מאת: שרית פ.

הציעו לי להגיע לשעת סיפור וקראתי קצת ויש לי עוד כמה שאלות אז למה להגיע? שעת ספור? לסדנה? אני יכולה לבוא עם המטפלת כי אני חוזרת עוד מעט לעבודה ואם יהיה לה נחמד אז אולי היא תבוא עם הילד והבטחתי לחזור אליהם

02/08/2006 | 09:08 | מאת:

שרית שלום ותודה על הפנייה, השאלה שלך התחבאה לי קצת ואני מצרה על כך שלא עניתי מוקדם יותר. שעת סיפור היא כשמה שעת סיפור לקטנטנים. אנחנו מספרים ומחיים להם סיפורים ומשלבים בהם סימנים. זו למעשה הדגמה חיה, אין כאן מקום לשאלות ולשיחות עם ההורים. בסדנה לעומת זאת מלבד הסיפורים והשירים אנחנו גם מסבירים ונותנים את כל הכלים הדרושים לעבודה עצמאית בבית.