מתי יש לכם שעת סיפור בתל-אביב?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

30/07/2006 | 15:47 | מאת: טל ואפרת

היינו ביום חמשיי בגן העיר ורציתי גם באותה הזדמנות לבקש את האתר שציינת עם הכתבות על חשיפה למילים הכתובות לגיל הרך. תודה מטל טאפרת.

31/07/2006 | 04:51 | מאת:

שלום לטל ואפרת ותודה על הפנייה, מתנצלת על האחור בתשובה אבל אנחנו מתרוצצים לא מעט בזמן האחרון ברחבי הארץ. אנחנו מקיימים שעות סיפור ב"אמילי" בשדרות בן גוריון בתל-אביב באופן קבוע ואת מוזמנת למפגשים שלנו שם, מלבד זאת שעות סיפור מפעם לפעם במקומות שונים ועל כך תוכלו להתעדכן באתר שלנו. לגבי הקישור, מיריק שניר, תחילת קריאה. לינק דרך האתר. מומלץ בחום. רק טוב.