תגידי זה הקורס שלכם בנתניה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

12/07/2006 | 11:17 | מאת: אביבה

כי שאלתי בשיטה השנייה ולא לזרוק עליי בוץ והם אמרו שזה לא הם. לא ממש משנה לי אבל אני רוצה לדעת מי מדריך.

12/07/2006 | 16:57 | מאת:

אביבה שלום ותודה על הפנייה, כאן לא זורקים בוץ על אף אחד :) חייכת אותי עכשיו. לגבי רמת פולג אני יודעת שמנסים להרים קבוצה דרך כישורי אמהות ואם את מעוניינת לא לחכות עד אז את מוזמנת להגיע לפינה חמה בעמק חפר - רבע שעה נסיעה מקסימום בימי שלישי בבוקר. מלבד זאת, כמובן שאשמח לענות על שאלות בנוגע לשיטה רק טוב