את בכל מקום בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

25/06/2006 | 19:02 | מאת: אימרי

ליבי שלום, אני עוקבת אחרייך מזה זמן רב ופתאום צצת לי בכל מיני מקומות ברשת. בכל מקרה פעילות מבורכת. איפה את עונה כאן? בתפוז? בפורום הורים וילדים של המגזינים? בכל מקרה אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ואוהבתאת התשובות שלך המרגיעות. אני פעם ראשונה שמעתי על השיטה מהאתר באופן טבעי. אני רוצה שתעבירי לנו הדרכה או הכשרה קצרה בראש פינה ודיברתי עם נוגה אור והם אמרו שמבחינתם זה בסדר. איך ממשיכים?

26/06/2006 | 10:17 | מאת:

אימרי שלום ותודה על הפנייה, אכן התקבלו אלינו פניות מנוגה אור ואשמח לשוחח איתך בטלפון או לקבוע יש לנו פעילות בכנף ומעלה גמלא שלא כל כך רחוקים ממך - הכל יחסי כמובן ואם תוכלי להגיע לשם זה יהיה נפלא. הפעילות שם מחולקת לגננות ומטפלות ולקבוצת הורים ותינוקות כמובן לפרטים נוספים אנא התקשרי למשרד. רק טוב, ליבי.