מה עושים עכשיו?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

22/06/2006 | 09:55 | מאת: שירה

הייתי באמילי והיה מקסים אבל איך ממשיכים משם? לא דיברת בכלל על סימנים והילדונת שלי היתה ממש עייפה בסוף - ראיתי כתבה לפני כמה חודשים בעיתון הורים אבל זה היה ממש יפה לראות את הקטנה שלי כל כך מעוניינת מצחיק. בבקשה תחזרי עם תשובה

22/06/2006 | 11:35 | מאת:

שלום לשירה ותודה על הפנייה, אני לא כל כך מבינה את השאלה. את שואלת על טכניקת שילוב הסימנים? הפעילות באמילי מכוונת בעיקר כסיפור לקטנטנים וכפי שראית זה אכן קסם :) אם את רוצה ליישם את השיטה בבית את מוזמנת לקרוא קצת בפורום כאן וגם באתר שלנו איך מתחילים ומה עושים ובכל מקרה אשמח לענות על שאלות נוספות ואם אפשר מעט מכוונות יותר בכדי שאדע לכוון את תשובותיי. רק טוב