מה אתם עושים באמלי זה קורס?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

11/06/2006 | 09:41 | מאת: ליאת

שלום אני קונה באמילי וראיתי שיש לכם פעילות שאת אמורה להעביר. מה זה?

11/06/2006 | 15:14 | מאת:

ליאת שלום רב ותודה על הפנייה, יהיו פרסומים נוספים אבל לכבוד שבוע הספר אנחנו עורכים באמילי שהיא חנות ספרים במיוחד לילדים שעות סיפור לתינוקות ופעוטות. המבנה מעט שונה מקורס אבל מהנה בהחלט. רק טוב

15/06/2006 | 11:16 | מאת: חני

ליאת שלום, הפעילות באמילי היא פיעלות מהנה וכיפית. מומלץ להגיע, מיוחד לשבוע הספר,פעילות של 45 דקות בעלות של 20 ש"ח . בהמשך תהיה פעילות נוספת באמילי, על כך תוכלי לקבל יותר פרטים בתום המפגש. חני