איש מקצוע

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

05/06/2006 | 17:00 | מאת: יונית

שלום רב, אני קלינאית תקשורת ומעוניינת לשמוע יותר על השיטה. אני עובדת במכבי במכון להתפתחות הילד בנתניה אבל פספסתי את ההרצאה שלך במכון. ניסיתי להשיג אותך דרך הטלפון שמפורסם באתר אבל עונה לי מזכירה אלק'. תוכלי להפנות אותי לדף או למידע בנוגע לק"ת? מאייזק שמעתי על השיטה אבל אני רוצה לשמוע איך אתם משלבים את זה בעבודה במכון או בקליניקה .

06/06/2006 | 01:52 | מאת:

יונית שלום רב ותודה על הפנייה, יש לנו ניסיון ממושך בשילוב בעבודת היום יום, בין אם בגנים או בקליניקה או במכון. אשמח לענות על כל שאלה בנושא. שלחתי לך מייל פרטי ואני מקווה שנוכל לדבר בקרוב רק טוב