רק סדנה לא קורס

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

01/06/2006 | 14:16 | מאת: תמר

ראיתי אותכם בגדרה ולא השתתפתי בסדנה באותו מקום מתי תהיה עוד סדנה? אני לא מעוניינת בקורס כי אני חוזרת ממש אוטוטו לעבודה וגם רציתי להביא את אמא שלי שהיא זו שנשארת עם הילד. איפה אפשר לשמוע פרטים? לא איכפת לי באזור. תודה

01/06/2006 | 17:35 | מאת:

תמר שלום ותודה על הפנייה, אני משערת שהיית במשחקייה בגדרה ואם תרצי את פשוט מוזמנת להגיע לסוף אחד המפגשים של הקורס ונוכל להסביר לך בפירוט מה עושים וכיצד ואיך ולמה. אם את מעוניינת בסדנה מסודרת יותר, פשוט בקשי מבעלת המקום לארגן שוב סדנת יסודות. אני יודעת שהיו לא מעט אמהות שרצו ולא יכלו להגיע משום שקיימנו את הסדנה בשעת בוקר בעוד הן יכולות להגיע רק אחר-הצהריים. את תמיד מוזמנת לשאול שאלות כאן ואשמח לענות כמיטב יכולתי. רק טוב.