ילד נושך..?!

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

25/05/2006 | 19:38 | מאת: יניב

שלום לכולם מקווה ששאלותיי מתאימות לפורום זה. יש לי ילד נושך ואף נושך יותר מידי האם זהו שלב של היתבטאות כלשהי? אתמול נשך ילד אחד היום כמעט את כל הגן האם עובר משהו על הילד? איך מתמודדים אם זה? הילד בגיל שנה וחצי. תודה מראש

26/05/2006 | 07:48 | מאת:

יניב שלום, אני אישית אוכל לעזור במידה והילדון עדיין לא מדבר משום שאז נוכל לשייך חלק מהתסכול שלו שמביא לנשיכות לחוסר היכולת שלו לתקשר ומכאן יצירת דרך תקשורת תפתור ותוריד ממקרי הנשיכות בגן. אנא אם תוכל לפרט מעט יותר עליו. תודה ורק טוב

26/05/2006 | 08:36 | מאת: יניב

שלום שוב ותודה על תשובתך הילד לא מדבר אלא מברבר פה ושם מילה הוא מלא אנרגייה ומרץ לפעמים כאשר מחבקים אותו הוא נושך בכתף או באזור הפנים ללא כל סיבה כאשר היה קטן יותר היה תופס את אצבע אימו או אביו ונושך בחוזקה גם כשלא היו לו הרבה שניים כמו היום. כיצד ניתן להיתמודד אם זה? תודה שוב

19/05/2008 | 23:11 | מאת: דינה

הבן שלי בן שנה וחצי והוא נושך ילדים בגן וגם אותי מה עלי לעשות אני כבר מיואשת וחושבת שאולי זה יכול לגרום לו יותר מאוחר להיפרקטיביות אשמח לקבל עצה בנושא