אשקלונית שמעוניינת

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

09/05/2006 | 12:01 | מאת: ליאור

הי בני בן 10 חודשים והייתי מאוד מעוניינת ללמד את בני שפת הסימנים. אם יש קורס או הדרכה באשקלון אשמח מאוד להישתתף.

09/05/2006 | 20:38 | מאת:

שלום לליאור ותודה על הפנייה, יש לנו מדריכה המתגוררת באשדוד ומתחילה שם קורס בעוד שבוע. בנוסף להכשרתה אצלנו היא גם רופאת שיניים לילדים, מספרת סיפורים ונהדרת עם ילדים. בקיצור מומלץ. את יכולה להשאיר אצלנו פרטים או להתקשר. רק טוב

25/05/2006 | 10:19 | מאת:

ליאור היי, מחר אנחנו באשדוד במרכז דרך המים - את מוזמנת להגיע אם תרצי אך הדבר מותנה ברישום מראש. רק טוב