פתיחת סדנא ברמת השרון/בהרצליה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

03/04/2006 | 22:39 | מאת: מאיה

ליבי שלום רב, יצרתי קשר בשבוע שעבר לטלפון בו ניתן לדעת יותר פרטים על סדנאות חדשות. את אמרת לי שנפתחת סדנא חדשה ב- STORY LAND ברמת השרון יום שישי הקרוב ואמרת שתבדקי אם תפתח סדנא בערב אך לא חזרת אליי...... אודה לך אם תחזרי אלי או לחילופין תמסרי לי המידע במייל בתודה, מאיה.

04/04/2006 | 02:20 | מאת:

סליחה מאיה אנא קבלי התנצלותי. יום שני הקרוב (2.5) אכן נפתח קורס בהרצליה בשעה 17:00 ואשמח אם תגיעי מעט לפני כדי לקבל מידע נוסף. רק טוב. אני מסתובבת הרבה מאוד ולכן קצת יותר קשה לי לחזור לטלפונים. חני היא הבסיס האיתן שלנו לכל מענה 057-6330079 מאיה שוב, לא היתה כל כוונה לשכוח אותך. רק טוב.