לאכול את הכובע

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

26/03/2006 | 12:55 | מאת: אלה

חייבת לשתף אתמול בערב עשינו דיון - אני הקשבתי ובעלי הרצה לפני האמבטיה של בן איך הסימנים האלה הם סתם ואז התחלנו את האמבטיה והוא סימן מו לאבא שלושה סימנים דג גשם ומים חהחהחהחה היתה שתיקה בבית איזה כיף!

26/03/2006 | 19:07 | מאת:

אלה שלום ותודה על הפנייה, אני שמחה לשמוע שהילדון שלך מסמן. נפלא. מקווה שגם בעלך ישתף פעולה - בדרך כלל זה ככה. אחרי שרואים אותם מסמנים נשבים בקסם של השיטה. גם בקורסים שלנו רואים התגנבות יחידים של אבות אחרי המפגש השני-שלישי כך שאל לו להרגיש בודד. בכל מקרה, רציתי להמליץ על הוספת סימנים מעולם התוכן של המבוגרים: "אוכל", "חיתול" או "כואב". רק טוב