שפת הסימנים בגיל 8 חודשים?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

17/03/2006 | 20:51 | מאת: אוריה

האם כדאי להתחיל את לימוד שפת הסימנים בגיל 8 חודשים?? האם יש אופציה ללימוד דרך האינטרנט?? באזור אשקלון יש סדנאות?? ובמידה ורוצים ללמוד לבד איך עושים זאת?

19/03/2006 | 09:24 | מאת:

אוריה שלום ותודה על הפנייה, כדאי להתחיל ללמד סימנים עד שהילד רוכש שפה מדוברת. נכון הדבר לגיל שמונה חודשים וגם לגיל שנה ושלושה. לימוד דרך האינטרנט אין עדיין, ואני לא כל כך ממליצה על האופציה הזו, חלק מהקסם בקורסים שלנו - וגם בסדנה - הוא להעביר העשרה ותוכן "מלא". אולי אני נשמעת לא ברורה כל כך אבל הכוונה היא שכל המכלול חשוב מאוד ונראה לי (למרות שאני מאוד אוהבת אינטרנט) - שהמדיום לא יכול להעביר את המבט המשתאה של תינוק כמו גם את הסיפורים והשירים שלנו. יש לנו מדריכה באשקלון ומדריכה ברחובות. אפשר לקיים סדנה בביתך ואפשר גם להגיע לשיעור פרטני. אנא צרי קשר ישיר אם תרצי פרטים נוספים. רק טוב.