סימנים של אריאל

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

16/03/2006 | 18:08 | מאת: תמר גלבר

הי ליבי זאת תמר, אמא של אריאל גלבר (מהקורס בסמינר הקיבוצים) מה שלומך? רק רציתי לעדכן שאריאל מסמנת כבר ממש יפה. בינתיים לימדנו אותה אוכל, אור וכלב. עכשיו נמשיך הלאה. תודה על הכל והיה כיף תמר

16/03/2006 | 18:22 | מאת: תמר גלבר

ד"א. אם תרצי אני יכולה לשלוח לך סרטוני וידאו קצרים עם הסימונים שלה, שיהיה לך

18/03/2006 | 20:25 | מאת:

תמר תודה :) אריאל חרטה בנו שמחת חיים ונשמח לשמר את זה בתמונות. אם תרשי לי, המלצה קטנה להמשיך איתה בסימונים של "חיתול" ו"כאב" במקביל לכל החיות שהיא רוכשת בכדי שתוכלי לקבל ממנה פידבקים מהותיים. אם אני זוכרת נכון היא היתה מאוד קרובה לסמן עוד שהוא סימן חשוב או אם תעדיפי "נגמר" רק טוב ומכל הלב