חיפה ושאלה.

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

27/02/2006 | 21:34 | מאת: אלה

הרדמתי את הילדון שלי ועכשיו התיישבתי לכתוב לך אחרי המפגש היום את מקסימה והכל טוב ואין לי הערות אבל לא הבנתי עד הסוף מה בעצם נדרש מאיתנו ההורים איך מלבד הקוסמות שלך אנחנו אמורים להתחיל לעבוד איתם על הסימנים האלה? אולי הייתי משנה את השעה כי זה היה מאוחר מדי אבל הבטחתם להודיע אם זה השעה תשתנה,אם תוכלי לפרט אודה.

28/02/2006 | 11:30 | מאת:

אלה שלום ותודה על הפנייה, הקוסמות שלי :) קודם כל תודה על המחמאה. הקסם האמיתי הוא בשילוב הסימנים. הדבר עוזר כל כך בהבנת השיחה ובהבנתנו את הקטנטנים כפי שראית בעצמך. אין פה קסם מעבר לכך. כמו שאת מנפנפת איתם לשלום, כמו שאנחנו מפריחים נשיקות לאוויר וכמו שאנחנו נענים לקריאה שלהם להרים אותם למעלה כשהם מושיטים אלינו את הידיים, כך גם יישום השיטה שלנו משתלב בחיי היום יום ללא מעמסות נוספות. אשמח לענות על כל שאלה, רק טוב.