מוצרים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

25/02/2006 | 15:44 | מאת: מאיה

הייתי שמחה לדעת אילו מוצרים פיתחתם. ראיתי את הספרים הם מדהימים ואילו מוצרים נוספים יש לכם?

26/02/2006 | 08:50 | מאת:

מאיה שלום רב ותודה על הפנייה, האם זו את אותה מאיה שהגעת להרצאה של יום חמישי ברעננה? בכל מקרה, יש לנו סימניות וסימנייה אחת גדולה לתלייה על המקרר ויש עוד מוצרים שאנחנו עומלים על פיתוחם ואשמח לעדכן עליהם בהמשך. יום טוב ושבוע מצוין.

26/02/2006 | 21:50 | מאת: יהודית

ליבי הלכתי במיוחד לשילב וחיפשתי שם את הסימנייה הגדולה שראיתי בגן ברמת-חן וככה הגעתי לפה ואחר כך לשילב: את כותבת פה שאפשר להשיג אותה - איפה וכמה היא עולה? האם יש הנחה לחדרי תקשורת?