המשך

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

18/02/2006 | 22:43 | מאת: אנה

ליבי שלום! שבוע טוב לך! בהמשך לסדנה במודיעין- האם תוכלי להודיע לי באימייל מתי שתפתחו סדנה המודיעין?

19/02/2006 | 22:38 | מאת:

אנה שוב שלום לא רשמת לנו מייל לחזור אלייך. אנחנו עומדים לקיים סדנת יסודות ב"ליגדודס" אשר בליגד סנטר בתאריך 8.3 משך הסדנה כשעה ומחצה והיא כוללת גם הדגמות (תמיד יש מסתננים בני פחות משנה שאנחנו שמחים להדגים עליהם למרות שלא מדובר בהפעלה כוללת) באופן חד פעמי, בגלל שקורס ההכשרה שלנו מתקרב לקיצו ואנחנו מעוניינים לתת את החשיפה המקסימלית למדריכים שלנו, כמו גם לחשוף את השיטה ולהפיץ אותה, הפעילות הזו תהייה בתשלום סימלי בלבד של 10 שקלים למשפחה (בדרך כלל מחיר הסדנה הוא 60 שקלים למשפחה). מדריכה מצוינת שלנו תעביר את מרב המפגש ואני אהיה שם לגבות אותה ולתת ריכוך נוסף לכל הספקנים. דבר אחד: ההשתתפות מותנה ברישום מוקדם בליגדודס. רק טוב.