מה העניינים ליבי?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

16/02/2006 | 00:00 | מאת: יונת

הי ליבי כאן יונת, מה קורה? טליה מסרבת בתוקף לסמן חלב, אך עם זאת מסמנת לישון, ואני לא ממשיכה הלאה בינתיים, היא חוגגת שנה עכשיו, ובהחלט מביעה את עצמה יפה , אבל אני לא מתייאשת אז זהו, שתדעי, לא שכחתי, ואני עדיין דוחה את כל ניסיונות הגיחוך עליי... שלג שמח! ולהתראות יונת

16/02/2006 | 09:00 | מאת:

שלום ליונת! חיפשתי אותך בירושליים המושלגת ללא הצלחה. מאוד רציתי לפגוש בכן ולהראות תוצאות :):):) אנא בואי לאחד המפגשים הבאים במעגלים בימי רביעי אחר-הצהריים (ללא תשלום) או אם תרצי למפגש נוסף המתקיים בשמיני למרץ באחד המכונים להתפתחות הילד בירושליים. בזמנו דיברנו על עבודה משותפת עם החוג למוסיקולוגיה של בר-אילן בהמשך לתואר שלך. בקיצור אשמח מאוד את תצרי קשר. רק טוב!

20/02/2006 | 09:49 | מאת: יונת

הי שוב מיונת כנראה שטליה נלחצה ממה שכתבתי עליה , והתחילה קצת לסמן חלב, אני אומרת קצת כי עדיין לא ברור מתי זה שלום ומתי חלב, בכל אופן עוד לא מיוזמתה אלא רק משיכות בחולצה... אני לומדת לתואר שני בלווינסקי, תזכירי לי, על מה דיברנו, שתבואי להרצות בפני החבר'ה? בכל אופן, ימי רביעי בינתיים קצת בעייתים לי כי אני לא מדברת אחרי העבודה, בכלל, כדי לשמור על הקול שלי, ואני גם לא בבית מ הבוקר, אבל אני אהיה בקשר בהמשך, בכל אופן שיהיה לך רק טוב בינתיים, תהיי בקשר.