שאלה בעקבות הכתבה ב"סגנון"

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

06/07/2005 | 12:47 | מאת: אורית

ליבי, נחמד היה לגלות על תקשורת דואלית, לא היה לי מושג עליה קודם ואני יודעת שאני חייבת לנסות. באתר שלך מוצעים סדנאות וקורסים,אבל בכתבה ציינת שאת הזמנת ערכת לימוד הכוללת לוח סימנים, קלטת וידאו וספר הדרכה. האם עדיין ניתן להזמין ערכה כזו, ואם כן אז מאיפה? תודה

07/07/2005 | 03:01 | מאת:

אורית שלום ותודה על פנייתך, השיטה לתקשורת דואלית, המשלבת בין סימנים לשפה מדוברת, קיימת כבר הרבה זמן "בשטח" - יש מגוון רחב של ספרים וערכות לתחום זה. מספיק שתחפשי באמזון על שפת סימנים ותינוקות או פעוטות ותגלי שלל מוצרים. רוב המוצרים הם באנגלית והבסיס הוא שפת הסימנים האמריקאית או האנגלית. "שפת אם" המרכז הישראלי לתקשורת דואלית, עושה שימוש בשפת הסימנים *הישראלית* כי זו שפת הסימנים המקומית שלנו...מידע וחומרים לקריאה תוכלי למצוא אצלנו באתר, בסדנאות ובקורסים שאנחנו מעבירים וחשוב לא פחות, גם במקומות אחרים. אם יש איש מקצוע שאת מכירה הוא בוודאי יוכל להפנות אותך או להביא על פי בקשה חומר כתוב. אנחנו לא המצאנו את הגלגל, אנחנו פשוט משתמשים בו.