יותר מדי חלב!!!

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

27/01/2006 | 12:09 | מאת: נעמה ברוך

מה שלומך? נפגשנו בירושליים לפני חודש וקצת והתינוקת שלי באמת מסמנת חלב כבר שבוע וחצי אבל היא עושה חלב על כל דבר!!! חלב חלב חלב די אני לא יודעת מה לעשות אני רוצה סימנים אחרים לא רק זה תודה! וצדקת עכשיו גם אבא רוצה

27/01/2006 | 19:46 | מאת:

שלום נעמה ותודה על הפנייה. בדיוק היום נשאלתי לשאלה הזו. הדבר דומה ל"אבא" שהם מנסים בכל כוחם גם על ארון שולחן וסיפור בחוץ. הם מנסים לבחון את הכח של הסימן. ומכאן, שזה בדיוק הזמן להציג בפניה סימנים נוספים. אם היא מסמנת 'חלב' על ספר אז 'ספר' ואם על חתול אז חתול. לא יותר משלושה סימנים נוספים! הקסם כבר החל :) רק טוב

28/01/2006 | 19:46 | מאת: יעל

אגב יש לך סימנים נוספים פה ואת מוזמנת להציץ במילון המצורף כאן.