בעקבות הפגישה...

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

12/01/2006 | 00:31 | מאת: נירה

היי ליבי מה שלומך? קודם כל רציתי להודות לך על הביקור אצלנו. היה פורה ומהנה למרות שיואב היה קצת עייף. בכל מקרה, אני מרגישה שעכשיו הוא בשלב שהוא ממש הבין שזאת שיטה ואפשר פשוט לראות שהוא מבין מה אני אומרת ומסמנת ומחזיר סימנים לעניין. ממש כיף! את זוכרת שסיפרתי לך שהוא אינו מסמן 'חלב'? אז לצערי הוא היה חולה ובמשך שבוע הוא ינק בלי הכרה וכל היום וכל הלילה רק סימן שאתן לו עוד ועוד. היה כל כך כיף להבין למה הוא בדיוק זקוק בשעות בהן הרגיש לא טוב. התחלנו להבין גם מתי הוא מסמן 'עוד' ומתי זו מחיאת כף (למרות שזה מאד מאד דומה). בקיצור אנחנו ממשיכים עם הסימן 'לאכול' והסימן 'חתול' שהוא מאד אוהב. אני אעדכן אותך בהתקדמות.היה לי קצת חבל שהוא עדיין לא מסמן כואב כי היינו זקוקים לזה השבוע.... דרך אגב, שכחתן אצלי את המצרכים לפיקניק (מקווה שהפיקניק לא התבטל) ואני מחכה בקוצר רוח לסימנייה. האם לדעתך צריך להוסיף עוד סימנים? אולי סימנים שהוא היה רוצה לסמן? לילה טוב נירה

12/01/2006 | 09:51 | מאת:

נירה שלום אני כל כך שמחה לשמוע על ההתקדמות וצר לי שיואב היה חולה. הפיקניק לא בוטל - רכשנו מצרכים חלופיים :) לדעתי תראי בקרוב שיפור מאוד משמעותי בסימון ל"עוד". מיד אמשיך במענה.

12/01/2006 | 21:53 | מאת:

נירה קצת מאוחר יותר אבל עדיין. לדעתי צריך להוסיף לו סימן חשוב שציינת בעצמך והוא "כואב" את הסימן הזה לא רואים הרבה וזה סימן שאפשר ואפילו מתבקש להעזר בו עם האחים הגדולים. את יכולה להוסיף גם "כלב" כמו הכלב הענק בסלון. אפשר גם "ספר" או "לשמוע". מקסימום שניים מאלה שציינתי כאן למעלה. אגב, הסימנייה נשלחה ביום ראשון כך שהיתה צריכה כבר להגיע כבר. לפעמים בגלל האריזה בגליל קשיח של הפוסטרים זה מגיע כחבילה. מאוד שומר עליה ואחר כך אפשר להפוך את זה לדיגיווד לאחים הגדולים :) (החליל ענק של האבוריגינלים מאוסטרליה). מכל הלב רק טוב ליואב והמשפחה