ניתן ללמוד את שפת הסימנים באופן עצמאי?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

11/01/2006 | 22:20 | מאת: MaxiMom

לאחרונה שמעתי על על שפת הסימנים,בין השאר מנוירופסיכולוגית המלמדת אותי בקורס שהמליצה עליה בחום. הבעיה היא זמן... אין לי אפשרות כרגע בין אימהות,עבודה ולימודים להכניס גם קורס ללימוד השפה. האם ניתן ללמוד את העקרונות בעזרת ספרים או מאמרים? קיים חומר בנושא(רצוי בעברית) שניתן ללמוד ממנו וגם ליישם?אשמח לשמוע היכן אוכל להרחיב את הידע על שפת התינוקות בלי לצאת מן הבית... תודה!

12/01/2006 | 09:57 | מאת:

אמא יקרה התשובה היא חיובית. אנחנו מאוד מבינים ומכירים אמהות ובדיוק בגלל עולם המחויבויות האינסופי שלנו כהורים יצרנו גם את סדנת היסודות המיועדת להורים עסוקים. פגישה חד פעמית של שעה וחצי הנותנת לך את הכלים לעבוד בשיטה. אמא של יואב ששאלה כאן שאלה היא דוגמא טובה כמו גם אמהות רבות אחרות. מומלץ. 60 שקלים לשני בני משפחה וכמובן אם התינוק רוצה לבוא הוא מוזמן. יש לנו חומרים כתובים אבל ההמלצה הגורפת היא להגיע לפגישות הללו. את תמיד מוזמנת להתקשר ונענה כמיטב יכולתנו. אגב, האם הנוירופסיכולוגית הזו היא מאוניברסיטת בר-אילן או מרחובות? אשמח לשתף אותה במחקר שלנו.

30/01/2006 | 15:28 | מאת: הילה

תוכלו למצוא את הספרים שלנו בשילב מתחילת חודש פברואר. הם מכילים את כל הסימנים הבסיסיים ותמיד ניתן לשאול כאן או במייל עליהם ועל סימנים נוספים.