האם יש סדנה ללימוד שפת הסימנים בחיפה?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

28/12/2005 | 20:43 | מאת: תמר

29/12/2005 | 08:18 | מאת:

תמר שלום ותודה על הפנייה. בקרוב עוד בחיפה מקום ואנחנו איתו. חייבת לציין שחיפה עמוסה בילדים ואין שום מקומות בילוי המיועדים לקטנטנים מלבד זה החדש. יש לנו פעילות משותפת עם "קישורי אמהות" בינתיים. רמת בגין. יש את המשחכייפ בקריית מוצקין אבל יש בעייה עם ימי השישי שם שתכננו לפתוח - בינתיים רק בימי ראשון. השאירי פרטייך באתר ונשמח לעדכן.

09/01/2006 | 16:58 | מאת:

יש! סוף כל סוף מצאנו מקום שאנחנו מרוצים ממנו, שיש אליו נגישות גבוהה, שיש (יחסית למרכז חיפה) חניות באזור, שהוא מרווח, נוח ונעים. המפגש הבא שלנו בחיפה ייערך בשעה 12:00 ביום רביעי הקרוב בבית הכט - (לשעבר בית רוטשילד) שד' הנשיא 142 מודיעין 04-8353515 נדרש רישום מוקדם. נשמח לראותכם סוף כל סוף :) רק טוב לכולנו.