תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

17/12/2005 | 23:54 | מאת: אריאלה

יש לי תינוקת בת חודשיים ורציתי מאוד לדעת מה אני יכולה לעשות איתה אני אמורה לדבר איתה ולסמן איתה בכזה גיל?

18/12/2005 | 02:57 | מאת:

אריאלה שלום ותודה על הפנייה, תוכלי למצוא פירוט על שתי המילים הראשונות שאנחנו ממליצים להתחיל בהן בלינק הבא: http://www.sfatm.com/he/WhatToDo1 בגיל חודשיים איננו ממליצים בדרך כלל על תחילת יישםו השיטה אלא אם כן הזדמן לך לראות בסביבתך תינוק מסמן. היישום הוא קל ופשוט אבל יימשך הרבה יותר זמן אם תתחילי עכשיו משום שהבשלות המוטורית וגם ההבנה השפתית הן חלקיות בלבד בגיל זה. אשמח אם תחזרי אלינו בעוד כחודשיים ובינתיים, רק טוב.