ראיתי את התכנית בטלוויזיה אבל הילד

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

16/12/2005 | 07:47 | מאת: אורית

שהיה חמוד ומתוק לא ממש סימן... ??? את נעימה מאוד כמו שחשבתי אבל עדיין יש פה בעייה לא?

16/12/2005 | 10:08 | מאת:

שלום לאורית ותודה על הפנייה. את צודקת, סער לא ממש סימן בתכנית אבל הוא מתוק לא? חמסה חמסה חמסה. חבל שאינך יכולה לשמוע אותי צוחקת. סער סימן *עד* שהמצלמות התחילו לצלם ו*מהרגע* שהם עברו לאייטם הבא :) אני תמיד תמיד תמיד אומרת ללא שום קשר לתכנית הזו או כל תכנית אחרת ש*אסור* לבקש מילד להדגים סימנים. זה פשוט לא נכון. אמרתי את זה גם בתכנית עצמה למרות שהמנחה כמעט הרגה אותי על כך. זה בדיוק מה שאני לא רוצה שייווצר. לקחת את החוויה החיובית מהסימון. אבקש משרון - אמא של סער לעלות כאן ולספר על ההצלחה שלהם עם הסימנים. ורק טוב לכולם.