לתשומת לב הגולשים/ות

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

13/12/2005 | 21:05 | מאת:
פורום זה בא לעסוק בשפת הסימנים הדואלית לתינוקות שהיא תחום התמחותה של מנהלת הפורום, הפורום לא עוסק בשיטות נוספות ללימוד שפת סימנים לתינוקות - בהצלחה לכל המשתתפות
15/12/2005 | 10:41 | מאת: moonshine

הרבה יותר הגיוני שהפורום יעסוק בכל הקשור לשפת הסימנים לתינוקות ולא יהיה פורום פרסומי של שיטה אחת בלבד.

15/12/2005 | 13:43 | מאת: יעל

על איזה פחד מחשיפה אנחנו מדברים? באינטרנט? הלו? הפורום הוא המקום היחיד שעוסק בשיטה הספציפית *הזו*. מה רע ? אפשר להגיד הרבה אבל נתמקד בעובדה שתוכלי למצוא דברים אחרים פזורים על פני כל הרשת. חיפוש קצרצר בגוגל יפתור את בעייתך. תנסי "שפת אם" ותראי מה תקבלי... וזה לגיטימי. זה אינטרנט בהתגלמותו כאן זה המקום לשיטה היחידה בארץ שיוצרת תקשורת מוקדמת עם תינוקות ונסמכת על שפת הסימנים הישראלית ועל טכניקות לימוד שנרכשו תוך לימוד, בין השאר מאוכלוסיית החרשים. על מדריכים מוסמכים, על גיבוי מחקרי ועל עיסוק במחקר ספציפי. החברה היחידה שזו כל מטרתה. כן. למה כל כך חשוב לדרוך על חלקת אלוהים קטנה זו? אם יש לך הערות ספציפיות אני בטוחה שנשמח להגיב אליהן. יעל דורון.