ועוד שאלה - איך מסמנים בצורה אפקטיבית "עוד"

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

13/12/2005 | 02:06 | מאת: Sunshine

היי, התינוקת שלי בת 5 חודשים והתחלתי ללמד אותה את 3 הסימנים הראשונים - חלב, עוד ולאכול. את החלב אין בעיה לסמן, גם לאכול אפשרי אבל את העוד קשה לי. אם היא אוכלת (היא יונקת) אני מחזיקה אותה ואין לי שתי ידיים פנויות לסמן לה. אני בעצם יכולה לסמן "עוד" רק כשהיא לא בידיים שלי, או לבקש ממישהו אחר לסמן לה. מה אפשר לעשות? תודה רבה

13/12/2005 | 04:56 | מאת:

סאנשיין. שוב שלום הרשי לי להפנות אותך לאתר שלנו למדריך ההתחלתי: http://www.sfatm.com/he/WhatToDo1 וכמובן שאשמח לענות על כל שאלה נוספת. רק טוב.