אין קורסים ברחובות?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

11/12/2005 | 22:09 | מאת: לילך

הקטנצ'יק שלי כבר מסמן "חלב" אבל אין קורסים בסביבה!!! הייתי אצל סמדר אבל היא אמרה שאין עדיין קורס והבעייה זה המקום לא איכפת לי לתרום את הבית שלי לעניין. אני נורא רוצה שהוא יסמן "עוד"! איזה סימנים נוספים צריך לעשות כדי שזה יקרה? אני חוזרת עוד חודש לעבודה.

11/12/2005 | 23:16 | מאת:

שלום ללילך ותודה על הפנייה. יש לנו פעילות ברחובות במרכז אינפיניטי. את מוזמנת ליצור איתנו קשר ישירות.

30/12/2005 | 07:56 | מאת: עפרה

שלום ליבי, הייתי במפגש שערכת בנען, ומאוד התרשמתי. הייתי מעוניינת להגיע לעוד מפגשים שאת עורכת. יש לי נכד בן 1.5 שעדיין לא מדבר. לימדתי אותו להגיד "עוד" בשפת הסימנים והוא קלט את הסימן מיידית ומשתמש בו. אני גרה ברחובות תודה, עפרה