למי זה בעצם מיועד?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

10/12/2005 | 08:59 | מאת: אביבה

היי אני חדשה כאן בכלל שמעתי על השיטה רק אתמול ואחרי שנכנסתי לרשת נראה שזה כבר תפס כי יש עוד המון לינקים. חברה שלי שגרה בניו-גרזי סיפרה לי שאצלהם בגן של הילדה כל התינוקות מסמנים ובסדר, אני משערת שאם אראה את זה במו עיניי זה יהיה בסדר אבל מה שאני רוצה לשאול זה למי זה בעצם מיועד? לאיזה ילדים? בכל זאת סימנים זה משהו שמשתמשים בו עם ילדים עם בעיות שמיעה לא? תודה!

10/12/2005 | 11:20 | מאת:

אביבה שלום ותודה על הפנייה. זמני קצר כעת ואני מבטיחה להאריך בתשובתי מאוחר יותר. השיטה משלבת סימנים בשפה המדוברת ולכן, באופן מעשי, מיועדת לתינוקות שיש להם שמיעה תקינה (בכדי שיוכלו "להרוויח" ממנה את המירב).