ילדה מאומצת

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

06/12/2005 | 21:24 | מאת: אתי

טלי עובדת סוציאלית הפנתה אותי אלייך אמרה שאני אמצא את הלב בבקשה! אנחנו בתהליך אימוץ של ילדה ממולדביה ובאמת מאוד מפחיד אותי שאין לי את השפה. האפרוחית הקטנה הזו שניקח אלינו לא מספיק שחוותה כל כך הרבה צער עד עכשיו היא תעבור עוד מעט אמן סלע לידיים האוהבות שלנו אבל היא לא תבין מה אמא ואבא רוצים הבנתי שזה מקדם שפה ועוזר לידלים שמקבלים יותר משפה אחת אני מאוד מאוד מאוד רוצה ללמוד את הסימנים האלה לדבר איתה וצריכה את זה דחוף נראה לי משימה טובה להתרכז בה עכשיו עם כל הלחץ שלי ובטח שחשובה בבקשה תחזרי

06/12/2005 | 23:42 | מאת:

אתי שלום ותודה על הפנייה. הנושא אינו זר לי ואת מוזמנת ליצור איתי קשר ישירות - אנא השאירי פרטים מלאים במייל הבא: elizabeth@ והסיומת היא sfatm.com אתי את חייבת להבין שלא מדובר כאן בידע שקיים רק בידיי ובכל מקרה מבטיחה לעזור ככל יכולתי. שפת הסימנים היא שפה שמשתמשים בה כאן יום יום. וכן, מדובר בשפת הסימנים הישראלית. עדיין, אין זה מסובך, ואין זה דורש תהליך ארוך של למידה. אני בטוחה שאתם, יחד עם הילדונת, תלמדו מהר ככל הניתן לגשר על פערי השפה וכל שנותר לי הוא לאחל לך ולמשפחתך המורחבת (המון)X(המון) אושר והצלחה. אהיה זמינה מחר מהבוקר מלבד בין השעות 10 ל-12, אחר כך עד השעה 15:30 ובסיום בשעות הערב. רק טוב.