בכי בשינה על מה זה מעיד?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

04/12/2005 | 11:44 | מאת: אימא מודאגת

שלום, הנני אם לתינוק מקסים ועליז בן 5 חודשים. יש לו יום מסודר. שעות אכילה קבועות. בכמעט 100% אין לו שינויים חריגים ביום. בשעה 19:00 הוא הולך לישון אחרי שהוא קיבל ארוחה ערב. בלילה הוא לא מתעורר לאכול. (כנראה שאין לו צורך. עד לפני חודש הוא כן היה מתעורר לאכול). יש לי שאלה: קורה לא פעם שהוא בוכה מתוך שינה - בכי חזק שלוקח זמן להרגיע אותו. גם כאשר אני מרימה אותו הוא ישן ובוכה. הוא נרגע רק כאשר אני מעירה אותו והוא רואה אותי. אני נותנת לו לשתות מעט מים ומרגיעה אותו ואז הוא חוזר לישון. זה מעט מטריד אותי כי אני חוששת שאולי משהו כואב לו ואני לא מצליחה להבין מה הבעיה. קראתי באיזה שהוא מקום שהבכי נובע מחלום. עלי לציין שכאשר הוא מתעורר בבוקר הוא תמיד שקט ויכול להעסיק את עצמו במיטה במשך חצי שעה עד אשר מכינים לו לאכול. תמיד הוא קם עם חיוך וצחוק מתגלגל. לכן קצת תמוה בעיני פרצי הבכי בשינה. אודה לך אם תוכלי לחוות את דעתך. אימא מודאגת.

04/12/2005 | 12:48 | מאת:

אמא יקרה שלום. לצערי אינני מומחית בתחום ולכן אוכל להביע רק דעה אישית. מכיוון שהנושא אינו נוגע לפורום שלנו הייתי מנסה לפנות לפורום אחר באתר או באתרי הורות בכדי לקבל תשובה טובה יותר. רק טוב.