קושי בביטוי אותיות כמו "ק" ו "ג"

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

21/11/2005 | 14:36 | מאת: אמא

הבת שלי בת שנתיים והיא מתקשה לבטא אותיות כמו "ק" ו "ג" במשפטים, במקומם היא משתמשת באות "ת" האם זה נורמלי לגיל זה ? מה צריך לעשות בכדיי שתוכל לבטא אותיות אלו ? צריך לדבר עימה הרבה ? ברצוני לציין שיש לה אוצר מילים מאוד גדול והיא מבינה כאשר מדברים עימה בתודה

21/11/2005 | 17:58 | מאת:

שלום לאמא, תודה על הפנייה אך את התשובה הטובה ביותר לבעייה שהעלית של חוסר הגיית עיצורים ו/או הגאים מסוימים תוכל לפתור לך בצורה הטובה ביותר קלינאית תקשורת. לדעתי מן הראוי שאיש מקצוע יענה תשובה מלאה גם מעצם העובדה שיכול להיות שיתאפשר או יתבקש מעקב אחרי ההתקדמות של ביתך ובכל מקרה, הרבה בהצלחה.

22/11/2005 | 00:28 | מאת: סיגל ק"ת

לאמא, הסתכלי באתר של ארגון קלינאיות התקשורת הישראלי: www.ishla.org.il/forum/ לא יודעת איך עושים את זה עם הלינק בצורה נעונה אבל זה האתר. וליבי, יישר כח על כך שאינך קושרת לעצמך כתרים שאינם לך.