חיפה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

19/11/2005 | 12:48 | מאת: רחלי

שלום. אנחנו רצים לארוחת הצהריים אבל הייתי רוצה לשמוע יותר על השיטה. איפה אפשר?

19/11/2005 | 16:34 | מאת:

שלום לרחלי ותודה על הפנייה. אם תוכלי לכוון אותי יותר במדויק מה את רוצה לשמוע על השיטה? אפשר לספר ולספר... שאלה קצת כללית מדי. לגבי חיפה, יש לנו כמות מבורכת של פניות מחיפאים. אני נוסעת מחר לחיפה בכדי לוודא שהמקומות שמצאנו שם אכן טובים ומתאימים לקיום קורסים וסדנאות שלנו. אשמח אם תשאירי לנו מייל עם פרטים בכדי שנוכל ליצור איתך קשר בימים הקרובים. רק טוב.

19/11/2005 | 22:24 | מאת: רחלי

אוקיי. חברה שלי סיפרה לי שמתחילים ליישם את זה בגן של הילדה שלה. מה אתם עושים שם בדיוק?