מתי היום הפתוח לגבי הקורס?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

17/11/2005 | 16:11 | מאת: סיגל ק"ת

אני באוני' תל-אביב והייתי רוצה לקפוץ לשמוע קצת יותר על השיטה אחרי כל הבאז שהולך בזמן האחרון. יוליה מחינוך המליצה לי לשמוע. יש יותר פרטים? סילבוס? מתי מתחיל ונגמר? עלות?

17/11/2005 | 16:32 | מאת: יעל

סיגל שלום. תוכלי לשמוע עוד על קורס ההדרכה בסמינר הקיבוצים מליבי. היא תהיה במקום ותענה על כל השאלות. תהיה הדגמה עם תינוק. הארוע של היום הפתוח מתקיים היום בשעות 17:30 ל-18:30 תכנית הקורס תחולק לנרשמים. יש היום מבדק גרפולוגי ויתואמו שיחות עם פסיכולוגית. מתחיל בעוד כשבוע, 10 מפגשים והשאר עפ"י ליבי. יש הרצאות חוץ. עלות: 1500 שקלים. הקורס הבא יעלה קרוב ל-2000. בהצלחה. יעל.