לא מצאתי מקום מפגש בחיפה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

10/11/2005 | 16:49 | מאת: יפה

וצלצלתי ביום ראשון ועדיין לא חזרתם אליי. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לארגן מפגש אצלי בבית כי אני רוצה לנסות את השיטה עם תותי שלי

11/11/2005 | 00:15 | מאת:

שלום ליפה היקרה, אנא קבלי התנצלותי על כך שלא חזרנו בזמן. אני מודה ומתוודה שיש לנו בעיית מקום באזור חיפה ובמיוחד הקריות. יש לנו סטנדרטים מאוד גבוהים לגבי המקומות בהם אנחנו עורכים מפגשים ולא מצאנו מקום שיהיה נוח לגישה לתושבי הקריות מזה זמן רב. מאוד חשוב שהמקום יהיה נעים ומרווח, נקי, נוח לגישה, חסר מדרגות וחנייה קרובה. הפתרון היחיד שיש בידינו להציע הוא עריכת מפגשים בבתים פרטיים. נשמח לשתף פעולה עם מרכז קהילתי או קאנטרי כפי שעשינו במקומות אחרים. אם יש לך שאלה ספציפית או שאת רוצה לקיים שיחה טלפונית הרי שאשמח להענות וכך גם רוני המדריכה הצפונית שלנו. ובכל מקרה, שאלו יהיו הצרות הקשות ביותר של כולנו. רק טוב