מסמן במפגש השלישי!!!

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

10/11/2005 | 11:45 | מאת: מעיין

סיפור בחמישה בלונים כנראה עושה את ההבדל מה? חהחההחהחהחה מורידה בפנייך את הכובע. אהבתי את מכונת הבועות הגדולה. תגידי לא מתאימים לי התאריכים של הקורס למדריכים יש בקרוב עוד קורסים?

10/11/2005 | 13:43 | מאת:

שלום למעיין, כן, היה מדהים. אמו של התינוק התקשתה להאמין בהתחלה שהוא מסמן כל כך מהר. אגב, הוא בן חמישה וחצי חודשים והיא טוענת שהיא סימנה לו מעט מאוד בבית, כ-4 עד 5 פעמים ביום. ראית בעצמך, ביקשנו ממנו לחזור על הסימן ושאלנו אם הוא רוצה חלב והוא אכן החזיר את הסימן שוב. אני משוכנעת ומוטית דעה את יודעת :) אני מכירה ביתרונות השיטה כך שזה לא חוכמה מצידי להעיד על כך. שיהיה לכולנו רק טוב