קורס בנושא

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

08/11/2005 | 18:52 | מאת: דנה

האם את מעבירה קורסים או שיעורים פרטיים בנושא. יש לי ילד בן 4 חודשים. אשמח לשמוע פרטים. דנה.

08/11/2005 | 20:38 | מאת:

דנה שלום. אנחנו עורכים קורסים וסדנאות ויש לנו גם מפגשים פרטיים יש פורמט מוצלח מאוד שאני אישית אוהבת לחוות ואלו הם המפגשים של החברות (בדרך כלל אמהות הן נושאות הדגל) בבתים פרטיים. מראש החברותא מאוד מקדמת ומעודדת את המשך הטמעת השיטה והתוצאות לכך נראות. תינוקך בן ארבעה חודשים בדיוק בגיל המתאים להתחיל לסמן. אני אשמח להרחיב בפרטים אם תוכלי לכוון אותי בדיוק מה תרצי לשמוע. רק טוב.

09/11/2005 | 09:37 | מאת: דנה

הי ליבי, אני בעלת תואר ראשון בחינוך ואני דווקא מתעניינת בקורס האקדמי שאתם מציעים. הפורמט הביתי נשמע מצויין אך לצערי בני חולה אסטמה ועד חודש מאי לא יכול להיות בחברת ילדים אחרים. אשמח לשמוע מידע על הקורס האקדמי. ביי בנתיים, דנה.