איפה אני יכולה לראות את הסימנים?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

06/11/2005 | 11:23 | מאת: הסימנים האלה מאיפה הם?

הסימנים שהתינוקות שלנו עושים לנו ואתם מלמדים איך להבין אותם או שזה סימנים שאנחנו מלמדים אותם איפה אפשר לראות אותם?

07/11/2005 | 04:23 | מאת:

שלום ותודה על הפנייה. הסימנים שאנחנו משתמשים בהם נועדו ללמד את התינוקות שלנו תקשורת יעילה - לשוחח איתנו מגיל צעיר בכדי להביע את רצונותיהם וצרכיהם, עוד לפני שהם מתחילים לדבר. השימוש הוא בסימנים שאנחנו מלמדים אותם, מלבד כמובן הלמידה שלנו את הדברים שהם אוהבים ורוצים וצריכים. חלק מהסימנים תוכלי לראות במדריך המצולם מצד שמאל תחת הכותרת "עוד בנושא". רק טוב.