קורס מדריכים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

01/11/2005 | 21:58 | מאת: דנה

נחשפתי לשיטה לאחרונה והייתי רוצה לדעת כיצד ניתן לקבל פרטים על קורס מדריכים, (מספר טלפון אם יש), באזור המרכז? ובכלל עוד פרטים על השיטה, באילו מסגרות ניתנת ההדרכה וכו'. תודה רבה!

02/11/2005 | 05:32 | מאת:

שלום לדנה ותודה על הפנייה, אני שמחה ששמעת על השיטה ומקווה שגם יצא לך לראות תינוק מתוק מסמן. עוד פרטים על תקשורת דואלית - נשמח לספק, אבל אם תוכלי להיות יותר ספציפית כדי שאוכל לענות כמיטב יכולתי. הטלפון הכללי לפניות הוא: 03-6130077 לגבי השאלה השנייה, קורס ההדרכה הוא קורס שייפתח לקראת סוף החודש בסמינר הקיבוצים. אני שמחה להגיד שהקורס אקדמאי לכל דבר ויכול להיות מחושב לנקודות לגמול. עמלנו עליו רבות ומשתתפים בו אנשי מקצוע מהבולטים בארץ לגיל הרך. הקורס מיועד להכשיר בעיקר אנשי מקצוע, לעסוק בשיטת "שפת אם" ליצירת תקשורת מוקדמת עם תינוקות. העדפה לגננות, מדריכים לגיל הרך ואמהות, כאשר גם הקהל הרחב מוזמן ותהיינה סדנאות פתוחות להדגמה כחלק מהקורס. סדנאות וקורסים שלנו מתקיימים ברחבי הארץ. אנחנו עוסקים במחקר ומשתפים פעולה עם חוקרים מהארץ ומחו"ל, עומדים בקשר עם גופים ממשלתיים ומוסדיים ונותנים מזמננו לקהילה. לכל הקוראים היקרים שלנו פה המעוניינים להשתתף בסדנאות, אנא פנו אלינו למייל הבא: [email protected] ונשמח לתאם מתי נוכל לראותכם. מדובר בימי חמישי אחר-הצהריים בסמינר הקיבוצים כמובן. אשמח לענות על שאלות נוספות. שיהיה רק טוב.

04/11/2005 | 08:06 | מאת: דורית

תוכלי לפרט על הסדנאות שלכם? אני לא מבינה מה ההבדל בין זה לבין קורסים. אתם עושים את זה עם ההורים והילדים? מה ההבדל בין הסדנאות האלה לבין הסדנאות הרגילות שאתם עושים? איזה תעודה מקבלים אם מסיימים את הקורס בסמינר הקיבוצים? תודה!