הייתי בסדנה שלכם בגבעתיים ורציתי לדעת מתי ייפתח קו

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

03/07/2005 | 21:50 | מאת: אורנה ק

קורס. כמו כן, האם ישנה אפשרות לשלוח את אמא שלי אליכם למפגש ללא תשלום? בזמנו הבטחתם לי שלא תהיה בעייה. היא פשוט מנדנדת לי שזה עושה כל מיני דברים לא טובים לילד. הייתי רוצה שהיא תגיע למפגש אבל אם היא תצטרך עוד לשלם על זה היא לא תסכים. תודה!

04/07/2005 | 10:36 | מאת:

שלום לאורנה. תודה על הפנייה. נשמח לארח את אימך באחד המפגשים הבאים שלנו בגבעתיים. אנחנו לא גובים תשלום מבן משפחה נוסף מתוך ההכרה בחשיבות שיש בתמיכה המשפחתית ליישום השיטה ולתוצאות. אני מבטיחה שהיא תצא "מרוככת" - עברנו דרך ארוכה מאוד עם הורים ואנשי מקצוע לגיל הרך. תגידי לה להתכונן טוב, אנחנו מוכנים! הקורס הבא נפתח בעוד כשבוע. פרטים מדויקים תוכלי לקבל בכתובת הבאה [email protected]אם תוכלי להשאיר שם פרטים לצורך יצירת קשר. שיהיה רק טוב.