הגר הפנתה אותי אלייך

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

20/10/2005 | 22:05 | מאת: אמא של טל חצי שנה

דרישת שלום מהגר פספסתי את ההרשמה לקורס ביום שישי בבוקר ורציתי לשאול אולי יש תכנון לימים אחרים בעננים או מקומות באזור שבהם אתם מעבירים קורסים? אני יכולה רק בערב קיבלתי את המגנט החמוד והסימנייה הזו תוכלי אולי להשאיר כמה לקנות אצל הגר?

21/10/2005 | 19:50 | מאת:

שלום לאמא של טל, תודה על הפנייה. אנסה לדבר עם הגר ונראה אם ניתן לארגן קורס שיתקיים אחר הצהריים בעננים. אנחנו מאוד אוהבים את המקום וממליצים עליו בחום גם ללא קשר אלינו. המרכז הוא נעים ונוח לגישה, מאוורר ומואר. אנחנו בוחרים בקפידה רבה את המקומות. צפונה ממך יש את מרכז קטנים גדולים ברעננה שגם בו מתקיימים מפגשים שלנו. מתוך ניסיון יותר קל להתמיד ככל שהמקום קרוב יותר אלייך.

21/10/2005 | 19:52 | מאת:

אגב, ביום ראשון הקרוב מתקיים מפגש הדגמה לקהל בקטנים גדולים (ברעננה) ללא תשלום ואת מוזמנת. רישום מוקדם הוא תנאי יחיד להשתתפות. אשמח לראותך.