מפגש בירושלים ביום ראשון

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

19/10/2005 | 22:18 | מאת: יונת

מועדים לשמחה ליבי אם את יודעת כבר סופית לגבי המפגש ביום ראשון במעלות דפנה את יכולה להשאיר לי הודעה כאן או בטלפון בבית, אני מניחה ששמרת, אם לא תודיעי ואני אתקשר שוב תודה שוב וחג שמח נ.ב עם על כל צחוק שצוחקים עליי בגלל הרעיונות ה"חדשים" שלי היתה נוספת לי שנה , כנראה שלעולם לא הייתי מתה... את מוזמנת לזקוף זאת לזכותך.... יונת

19/10/2005 | 22:26 | מאת: יונת

אה כן, שכחתי לשאול כמה עולה מפגש? תודה

20/10/2005 | 01:58 | מאת:

שלום יונת ומועדים לשמחה, בהחלט. אני חושבת שחברותי במועדון כבר מובטחת. אני רק מקווה שהמפגש אכן ייצא לפועל. עלות מפגש היא בימים כסדרם 60 שקלים לבני זוג אבל מכיוון שזו התארגנות מעין "ספונטנית" לא ייגבה תשלום מלבד תשלום למקום במידה ונדרש. ישנה עוד פעילות באותו יום שייתכן שתגבה את נוכחותי ואז נאלץ לדחות. אוכל לדעת בבוקרו של יום שישי באופן סופי ואם תרצי אצור קשר. תודה ורק טוב.