סימנים נוספים

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

17/10/2005 | 22:22 | מאת: נירה

הי ליבי, מה שלומך? אני מעונינת להמשיך ללמד את יואב סימנים. היכן ניתן למצוא סימנים נוספים (מעבר לאלו המוצגים כאן)? תודה וחג שמח נ.ב. השארתי לך הודעה גם בדואר הפרטי

19/10/2005 | 12:26 | מאת:

היי נירה, חג שמח גם לכם. יש לנו "סימנייה" המכילה את 60 הסימנים הראשונים שאותם אנחנו מעבירים במהלך הקורסים שלנו. היא צבעונית ויפה והשקענו בה הרבה מחשבה אך אם יש לך חברה או מכרה מקושרת שיש לה ספר לשפת הסימנים (אני מכירה את "שער לשפת הסימנים") תוכלי להסתדר גם בלעדיה. הסימנייה שלנו נמכרת דרך המדריכים או דרך פנייה ישירה אלינו ומחירה 30 שקלים לפני משלוח כאשר למשתתפי הקורס היא ניתנת בחינם. וקיבלתי את ההתכתבות האישית, תודה. אצור קשר בהקדם.