איזה כיף שמצאתי אתכם..

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

11/09/2005 | 19:53 | מאת: נירית

ממש בטעות הגעתי לאתר הזה ואני שמחה על כך!!!! אני ירושלמית ויש לי בן קטנטן בן 5 וחצי חודשים , אני מבינה שזה זמן טוב להתחיל לדבר בעזרת השיטה הזו .. אשמח מאוד לדעת האם יש לכם קורסים באיזור ? או לפחות מפגש פתיחה שכזה... ואם לא היכן אני יכולה ללמוד עוד סימנים מעבר למה שיש בצד שמאל בעמוד הזה? לתשובתכם אודה!!! כל טוב , נירית

12/09/2005 | 09:15 | מאת:

נירית שלום ותודה על הפנייה. כל הסימנים שלנו לקוחים משפת הסימנים הישראלית כך שאם את מכירה איש מקצוע לגיל הרך בוודאי יש לו בהישג יד מילון לשפת הסימנים שתוכלי לשאוב ממנו סימנים נוספים. כמובן שאנחנו תמיד כאן ונשמח לענות לך על כל שאלה בעניין. הקטנטן שלך בהחלט בגיל המתאים להתחיל לסמן. כפי שציינתי בפורום, שתי המילים שאנחנו ממליצים להתחיל בהן הן "חלב" ו"עוד". בירושליים יש קבוצה שמתארגנת כעת במושבה הגרמנית והסתיימה קבוצה למגזר החרדי. אשמח אם תפני לדוא"ל [email protected] ושהיה בהצלחה.